Geschiedenis

Ergens in 2005 dronken Leo van Lieshout en Frank de Mol in Rotterdam een kop koffie. Wat eigenlijk een gewone ontmoeting van twee oud-collega’s was, leidde echter tot het ontstaan van R&L Projecten; een detacheringsbureau voor telecommunicatie en infrastructuur.

Onze drijfveer vanaf de start was het neerzetten van een leuke club ‘techneuten’ met een ‘koperen’ hart en een ‘glasvezel’ zenuwstelsel.

Datzelfde jaar werd gestart met een kantoor in Gorinchem. Bij de plaatsing van onze eerste projectmedewerker ging uiteraard de champagne open. De locatie bleek al snel geen praktische locatie. In oktober 2006 werd daarom uitgeweken naar Berkel en Rodenrijs, een dorp aan de Haagse kant van Rotterdam, ingeklemd tussen de A12 en A13. Met onze marktbenadering bouwden we een degelijke reputatie op als snel en effectief bedrijf. R&L Projecten weet de weg naar betrouwbare en flexibele projectmedewerkers met de juiste kennis.

Een nieuwe huisstijl werd aangemeten met als logo de drie cirkels welke de vormen van dienstverlening van R&L Projecten aangeven; detachering, detavast en werving- en selectie.

Sinds de zomer van 2017 is ons kantoor gevestigd aan de Elektroweg 11F te Rotterdam. Inmiddels zijn we tien jaar en tientallen nieuwe collega’s verder. R&L Projecten heeft in de loop der tijd de nodige naamsbekendheid verworven bij de operators en aannemers in telecom, infra en energie. De champagne doen we niet meer bij iedere plaatsing, maar nog steeds is elke plaatsing weer een klein avontuur en een volgende stap in de toekomst.