Kandidaten

R&L Projecten zoekt en detacheert professionals voor projecten in de energie-, installatie- en telecombranche. De dienstverlening van R&L Projecten is maatwerk. Door onze kennis van de markt, organisatie en techniek, weten we precies waar jij tot je recht komt. Dat is de reden waarom zowel professionals zoals jij als onze opdrachtgevers het prettig vinden om met ons samen te werken.

Actief voor Energie, telecom- en kabeldiensten-aanbieders

We kennen onze opdrachtgevers en hun branche door en door. We zijn actief in zowel de energiemarkt, installatiemarkt als telecom-operators, bij kabel-/diensten-aanbieders en gerelateerde gespecialiseerde aannemers en installatie bedrijven.

Investeren in medewerkers

R&L Projecten weet dat detacheren mensenwerk is, We kijken daarom vooral naar jou als mens en wat er voor jou nodig is om goed te kunnen functioneren. Zo kan jij volledig tot je recht komen. Wie detacheren niet op afstand, maar zullen belangstellend kennis met je maken en dat contact warm houden.

We investeren in jou en in jouw kennis zodat jij beter kan functioneren en sneller productief bent voor opdrachtgevers. Zo komen we allemaal een stapje verder. Kom kennis maken en ontdek waarom professionals graag met en voor R&L Projecten willen werken. De korte lijnen en het open karakter van onze organisatie dragen daar ook aan bij.

Enthousiasme en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze kandidaten zijn zonder uitzondering zeer betrokken medewerkers. Het zijn specialisten die plezier hebben in hun vak. Ze houden van vakinhoudelijke waardering en blijven vaak lang in dienst.

Wij vinden dan ook veel van onze medewerkers via de ‘warme markt’ en niet alleen via de vacaturebanken. Hierdoor kennen we al onze mensen door en door voordat ze op een opdracht geplaatst worden. Zo zijn we altijd zeker van de juiste persoon op de juiste plaats.