Wij zijn R&L Projecten

Wij zijn R&L Projecten, een no-nonsense detacheringsbureau uit Rotterdam. Met een enthousiast team medewerkers leveren we betrouwbare en flexibele telecom-, installatie- en infrastructuur-specialisten voor diverse projecten van onze opdrachtgevers.

R&L Projecten is begonnen in 2005 en heeft een degelijke reputatie opgebouwd: we werken snel en effectief met een no-nonsense mentaliteit. We leveren geen dure specialisten, maar betrouwbare en flexibele projectmedewerkers met de juiste kennis. Sinds 2022 hebben we ons vakgebied verbreed en richten we ons op ook de installatie branche. Omdat de verschillende disciplines nauw met elkaar in contact staan, is het een goede aanvulling op onze dienstverlening.

Visie

Onze visie is dat voor ieder project de juiste man of vrouw op de juiste plek zit. En dat doen we met betrouwbare specialisten zonder tunnelview op hun vakgebied.

We leveren de juiste kandidaat met de juiste kennis op ieder niveau, zonder de overkill van extra bagage die de specialisten onnodig duur maken.

Door goed overleg vooraf zijn wij in staat een geschikte projectmedewerker voor het project in te zetten. Door een eigen netwerk van technische specialisten vinden wij een passende kandidaat.

Actief voor telecom- en kabeldiensten-aanbieders en installatie bedrijven

We kennen onze opdrachtgevers en hun branche door en door. We zijn actief voor telecom-operators en kabel-/diensten-aanbieders, de hierin gespecialiseerde aannemers en installatie bedrijven. Hierdoor weten we wat er speelt en wat er nodig is bij telecom-, energie- en infrastructuurprojecten. We schakelen snel en werken met heldere afspraken.

De opgedane kennis, ervaring en expertise passen we ook toe binnen andere marktsegmenten, zodat onze medewerkers ook bij waterschappen en energiebedrijven werkzaam zijn.

Als betrokken partner weten wij langdurige relaties met de opdrachtgever op te bouwen door onze know-how en kennis van de business. R&L is door haar ervaring in staat om pro-actief bij de opdrachtgevers mee te denken in oplossingen.

Investeren in medewerkers

Als R&L Projecten hebben we maar één soort product; en dat is de mens. We proberen zorgen er voor dat de specialist z’n meerwaarde kan leveren voor zowel de opdrachtgever als zichzelf. Dat betekent dat mensen de middelen nodig hebben om ‘hun ding’ te kunnen doen. Naast de (bekende) financiële vergoeding is dat voor de één een auto, voor de ander een laptop of een opleiding en voor weer een ander een luisterend oor.

We investeren in onze medewerkers en hun kennis, aangezien zij hierdoor beter kunnen functioneren en sneller productief zullen zijn voor opdrachtgevers. Dit resulteert erin dat men graag bij en voor R&L wil werken. De korte lijnen en het open karakter van de organisatie dragen daar ook aan bij.

Onze kandidaten kenmerken zich als zeer betrokken medewerkers. Het zijn specialisten die houden van hun vak en met plezier via R&L gedetacheerd zijn op een project. Ze houden van vakinhoudelijke waardering en blijven vaak lang in dienst.

Wij vinden dan ook veel van onze medewerkers via de ‘warme markt’ en niet alleen via de vacaturebanken. Hierdoor kennen we al onze mensen door en door voordat ze op een opdracht geplaatst worden. Zo zijn we altijd zeker van de juiste man op de juiste plaats.