Opdrachtgevers

Bemiddeling & Turn-key oplossingen

Bij R&L Projecten zijn we experts in het vinden van energie-, telecom-, installatie- en infrastructuurspecialisten voor onze opdrachtgevers. Wat ons uniek maakt is onze ons maatwerk in (tijdelijke) personeelsoplossingen.

Met een klein en deskundig team leveren we een brede dienstverlening. Dat begint bij het opstellen van treffende kandidaatprofielen en het uitvoeren van werving- en selectietrajecten. Vervolgens kan een opdrachtgever zelf de kandidaat in dienst nemen of kiezen voor detachering via R&L Projecten. Een veel gekozen tussenvorm is Detavast, waarbij de medewerker(s) na een bepaalde periode kunnen worden overgenomen door de opdrachtgever.

Hoe komt R&L Projecten telkens weer aan planners, werkvoorbereiders, engineers, projectleiders en uitvoerders die hun vak verstaan en klaar zijn voor een nieuwe uitdaging? Daarvoor beschikken wij over een warm netwerk en een eigen kandidatenbestand van professionals met diverse kwalificaties. Daarnaast brengen wij de vacatures onder de aandacht van de doelgroep via internet en sociale media.

Opleidingen en overige diensten

Soms ligt de oplossing niet in het aantrekken van nieuwe krachten maar in het klaarstomen van het huidige personeel voor een nieuwe dienst of techniek. R&L Projecten adviseert vakkundig over de mogelijkheden voor opleiding en omscholing. Desgewenst ontwikkelt en verzorgt R&L Projecten deze opleidingen of biedt ondersteuning aan de eigen opleidingsorganisatie van de opdrachtgever. Hierdoor is het mogelijk om vlot een professionele opleiding precies op maat te leveren, die vervolgens eigendom is van de opdrachtgever.

Doordat R&L Projecten een goed zicht heeft op verschuivingen en kansen op de arbeidsmarkt kan zij ook goed bemiddelen bij Out- en Inplacement trajecten. Trajecten waarbij u uw eigen personeel kunt blijven inzetten, met exclusiviteitsafspraken. Ook begeleiden wij mensen naar het ZZP-schap.